aboutus

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 2008, is het bedrijf een uitvoerige professionele IT productproductie en een verkoopmaatschappij die R&D, productie, merkverrichting, kanaalverkoop, en one-stop productie integreren. De delicatesse komt uit zorgvuldigheid, en het professionalisme leidt tot de producten van uitstekende kwaliteit. Het bedrijf hangt eerst het principe van „klant, bepaling de Ondernemende“ bedrijfsfilosofie, het „klanten eerst“ principe aan, aanhangt en ernaar streeft om meest professionele R&D, de productie, de verkoop en het dienstenplatform tot stand te brengen, worden de producten van het bedrijf uitgevoerd naar vele landen en gebieden rond de wereld, en heeft in binnen- en buitenland stabiele partners op lange termijn. Met de bedrijfsfilosofie van innovatie, integriteit, harmonie, dankbaarheid, en de de diensttendens van onafhankelijke innovatie“, dringen wij op „het doen van wat aan anderen niet kunnen doen, en het maken van producten anderen niet waarkunnen denken aan“. Gebaseerd op het gebied van digitale elektronika, zullen wij ons verder om uitbreiden toe te staan de gebruikers om het bedrijf beter te ervaren geavanceerd productiemateriaal en een volledige lopende band heeft geïntroduceerd, professioneel wetenschappelijk onderzoekpersoneel gehad, sterke onafhankelijke ontwikkelingsmogelijkheden en professionele productie, heeft en een groot aantal binnenlandse en buitenlandse OEM en ODM orden onderneemt, die ook de diensten zijn; wij zijn meer geraffineerd; Het zelfde is het product; wij zijn professioneler; Ik hoop wij samenwerken om briljant te creëren!

Geschiedenis

Opgericht in 2008, is het bedrijf een bedrijf die zich op het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van de producten van de mijnbouwmachine en de toebehoren van de mijnbouwmachine concentreren. Hoogst erkend door Rusland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en andere landen rond de wereld.
In 2009, hadden wij ons eigen pakhuis, die een gebied van 1.500 vierkante meters behandelen. Tegelijkertijd, vestigden wij ook een onafhankelijk testend centrum om het strikte testen op tweedehandse producten uit te voeren, en wij hebben professioneel verpakkend personeel. Alle producten worden verscheept vóór verzending. Na professionele verpakking om de veiligheid van producten tijdens vervoer te verzekeren, is een uitvoerig kwaliteitsbeheersysteem geformuleerd in termen van kwaliteitsbewaking. Om u van prima producten en de diensten te voorzien.
De beste producten, de beste dienst, de beste reputatie, en bereid uw betrouwbaarste partner op lange termijn te zijn.

Dienst

De klanten van meer dan 70 landen kopen mijnbouwmachines en van de mijnbouwmachine toebehoren van ons. Wij bieden u de beste producten met grote prijzen en de NAVERKOOPdiensten aan. Bedrijven die de integriteit van samenwerking, wederzijds voordeel en win-win situatie aanhangen. Geëngageerd aan de bevordering en de verkoop van bekende elektronische merken rond de wereld, is het een concurrerende uitvoerige professionele leverancier van de mijnbouwmachine.

Ons Team

Wij hebben een groot aantal bedrijfleden van de verwante industrieën zoals blockchain, financiën, de verrichting van de cryptocurrencymijn en onderhoudspersoneel, en mijneigenaars op grote schaal. Zij hebben in de industrie vele jaren gewerkt, rijke de industrieervaring, gehad en hebben hun eigen unieke ideeën in de industrie. Sinds zijn onderneming, zijn wij geëngageerd aan het verlenen van de geschiktere, professionelere en efficiëntere diensten aan globale multinationale klanten geweest, en elke werknemer zal hun beste elke klant doen dienen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Jason Yao
Tel. : +8617310590685
Resterend aantal tekens(20/3000)